Farklı renklerden misafirler Sakarya’yı Büyükşehir’le keşfetti

Sakarya’ya üniversite eğitimi için gelen uluslararası öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan tanıtım ve turizm gezisiyle Sakarya’nın güzelliklerini keşfetti.

KÜLTÜR - SANAT - 20-11-2022 14:00

Farklı renklerden misafirler Sakarya’yı Büyükşehir’le keşfetti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımı için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda farklı grup ve kişilere yönelik organizasyonlar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, son olarak Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Uluslararası İlişkiler Komisyonu eşliğinde şehre okumaya gelen yabancı öğrenciler için tanıtım gezisi düzenledi. Öğrenciler, şehrin doğal mekanlarını, sosyal alanlarını ve tabiat kaynaklarını bu turda keşfetti.

Poyrazlar Gölü’nde başlayan gezi programı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yepyeni bir görünüme kavuşturulan Acarlar Longozu ile devam etti. Kuzey sahillerinde denizin maviliği eşliğinde fotoğraflar çeken öğrenciler, Sakarya Nehri ile Karadeniz’in birleştiği Yenimahalle’de gezilerini noktaladı. Sakarya’nın misafir öğrencileri geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti. Yapılan açıklamada, şehrin tanıtımı için gezi programlarının devam edeceği ifade edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cuma günü vizyona girecek filmler belli oldu

Cuma günü vizyona girecek filmler belli oldu

27-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Unutulmaz şarkılarla nostalji gecesi

Unutulmaz şarkılarla nostalji gecesi

05-02-2024 - KÜLTÜR - SANAT