Başkan Yüce: ″Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz″

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kocaali Şerbetpınarı mahallesinde gerçekleştirdiği açılış sonrasında Karasu’da 3 mahallede esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

EKONOMİ - 18-11-2022 19:22

Başkan Yüce: ″Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz″

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kocaali Şerbetpınarı mahallesinde gerçekleştirdiği açılış sonrasında Karasu’da 3 mahallede esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İş yerlerini tek tek ziyaret eden ve vatandaşların kapısını çalan Yüce, çalışmalarla ilgili memnuniyeti sorup talepleri dinledi.

Başkan Ekrem Yüce, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak, “Hemşehrilerimizle kucaklaşmak, birlikte aynı masa etrafında muhabbete ortak olmak ne büyük mutluluk. Şehrimizin her köşesinde vatandaşımızla buluşmamız bayram havasında geçiyor. Biz de göreve geldiğimiz günden bu yana eser ve hizmet odaklı bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize, şehrimize hizmet sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de hep birlikte tek yürek olacak, üretecek, çalışacak, gayret gösterecek ve Türkiye Yüzyılı inşasına her bir hemşehrimizle birlikte katkı sunacağız” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hazine'den 'altın' kararı!

Hazine'den 'altın' kararı!

27-03-2024 - EKONOMİ

Karbon ayak izini azaltmamanın  yıllık maliyeti 3.3 milyar Euro

Karbon ayak izini azaltmamanın yıllık maliyeti 3.3 milyar Euro

26-03-2024 - EKONOMİ