Kayseri Haber
HV
28 MART Perşembe 23:53

Çanakkale'de otopark çözümü için Manisa mesaisi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’ya kazandırılan Türkiye’nin en büyük kapasiteli tam otomasyonlu otoparkı, Çanakkale Belediyesi'ni ağırladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-09-2022 11:21   Güncelleme : 08-09-2022 11:21
Çanakkale'de otopark çözümü için Manisa mesaisi

MANİSA (İGFA Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Müdürü Hayati Gürses ve beraberindeki heyet, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’ya kazandırılan Türkiye’nin en büyük kapasiteli tam otomasyonlu otoparkında incelemelerde bulundu.

Çanakkale heyetine MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz ve MANULAŞ yetkilileri eşlik etti.

Türkiye’nin en büyük kapasiteli otoparklarından bir tanesinin Manisa’da olduğunu ve 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu sistemle çalıştığını aktaran MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz, otoparkın 1 Haziran 2016 tarihinde Manisalıların hizmetine sunulduğunu belirtti.

Çanakkale’de otopark sorununu çözmek adına bu noktadaki en iyi örnekleri incelemek üzere teknik gezi düzenlediklerini belirten Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, bu kapsamda Manisa’nın tam otomasyonlu otoparkında da incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

AdminAdmin

YORUMLAR